На трасі Одеса-Рені застрягли в заметілі десятки автомобілів: люди панікують

12:18, 07.01.2017
На трасі Одеса-Рені застрягли в заметілі десятки автомобілів: люди панікують

В Одеській області заблоковані 30 авто з дітьми.

Близько 30 автомобілів продовжують залишатися в сніговому полоні на трасі Одеса-Рені між селами Новоселівка Килійського тайону та Холмське Арцизького району, повідомляє "Бессарабія Інформ».

У людей вже закінчилося пальне та відсутня їжа. В автомобілях є хворі люди і маленькі діти - серед них почалася паніка.

Постраждалі кажуть, що зверталися за допомогою до керівництва всіх навколишніх районів і рятувальних служб, але з 18:00 6 січня до них так ніхто і не прибув.

Водночас людям повідомиляють, що до місця скупчення автомобілів направляється військова техніка з Білгород-Дністровського та гуманітарна допомога з паливом і продуктами з Ізмаїла.

Але коли допомога зможе дістатися до місця призначення, поки невідомо.

За повідомленням мера Ізмаїла Абрамченко, допомогу застряглим в снігових заметах під селом Холмське повільно, але таки рухається.

«Там ізмаїльчан багато. Спроба пробитися туди не мала успіху: техніка стала, не доїжджаючи до Кирничанської розвилки. Сьогодні о 9:30 до Холмського виїде колона з п'яти всюдиходів, взяли паливо, гаряче питво, купили продукти. З нами їде бригада "швидкої"», - повідомив Аврамченко через Фейсбук.

За його словами, всюдиходи рухатимуться по полях, а також планують пробитися до військових, які їдуть на допомогу з боку Білгород-Дністровського.