У Франції арештували 16 підозрюваних у пограбуванні Кім Кардаш’ян-Вест

17:10, 09.01.2017
У Франції арештували 16 підозрюваних у пограбуванні Кім Кардаш’ян-Вест

Кім Кардаш'ян вже заспокоїлася після пограбування.

Поліція Франції арештувала вже 16 підозрюваних у причетності до збройного  пограбування американської моделі Кім Кардаш'ян-Вест, яке сталося у Парижі у жовтні 2016 року.

 

Про це повідомляє ВВС у понеділок.

 

Згідно з офіційними повідомленнями поліції, зірку реаліті-шоу безпосередньо пограбували двоє чоловіків, одягнених у форму поліцейських. Один із чоловіків приставив пістолет до її голови.

 

Вже після пограбування Кім Кардаш'ян-Вест закрили у ванній кімнаті. У моделі викрали прикраси на суму більше 10 мільйонів доларів.

 

Французька поліція повідомляє, що ДНК, яке залишили грабіжники при пограбуванні, призвело до їхнього арешту.

 

Утім, слідчі з’ясували, що до планування пограбування зірки шоу-бізнесу і його організації було причетна значно більша кількість людей: наразі під арештом перебуває 16 осіб.  

 

Арештованим в середньому 50 років, одному з них 72, повідомляють французькі медіа.

 

Правоохоронці провели низку затримань у Парижі, Нормандії і французькій Рив'єрі після розслідування, яке тривало три місяці.

 

Раніше Кім Кардаш'ян-Вест розповідала, що дуже злякалася під час пограбування. Вона думала, що її вб'ють, але залишилась неушкодженою.

 

У Парижі вона відвідувала тиждень моди. Її чоловік - репер Каньє Вест перервав свій виступ у Нью-Йорку, коли дізнався про пограбування дружини.