Олександр Янукович цікавиться бізнесом у Чорногорії завдяки зірці Playboy

10:58, 10.01.2017
Олександр Янукович цікавиться бізнесом у Чорногорії завдяки зірці Playboy

Олександр Януквич і Сорая Вучеліч.

Старший син колишнього президента-втікача Віктора Януковича – Олександр вирішив вкласти 13 млн. євро у нерухомість в Чорногорії. Спонукала його до цього нібито 31-річна сербська модель і зірка Playboy Сорая Вучеліч.

 

Про це повідомляють західнобалканські таблоїди. Зокрема, сербський Informer та інші.

 

За даними видання, Олександр Янукович має намір будувати в Чорногорії  квартири та бізнес-об'єкти, а пані Вучеліч буде посередником у продажу.

 

Видання, яке називає Януковича-молодшого «успішним бізнесменом», «сином екс-прем'єра» і не згадує про санкції, накладені на нього у Чорногорії та в багатьох інших державах, повідомляє, що той познайомився з моделлю Вучеліч в минулому році на чорногорському узбережжі.

 

«Олександр влітку минулого року був у Чорногорії, де і зустрів Сораю через спільних друзів. Почали спілкуватися і у неформальній розмові прийшли до спільної справи. Олександр розповів, що є дозвіл на будівництво, і, що планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що й вона вже деякий час має подібні плани», - сказав співрозмовник Informer.

 

Сама Вучеліч відмовилася розкривати подробиці угоди з Януковичем-молодшим: «Я вам цю інформацію не можу ні підтвердити, ні спростувати».

 

 

«Новий чорногорський «бізнес-партнер» Саші Стоматолога: Сорая Вучеліч. Думаю, тепер справи у сина Януковича стрімко підуть вгору в усіх сенсах цього прислівника. Силіконова «свіжина» та природній тестостерон стимулюватимуть до нових фінансових «звершень», - написав у Facebook  журналіст Єгор Чечеринда.

 

Наразі немає інших незалежних підтверджень  інформації про спільний проект зірки шоу-бізнесу і сина президента-втікача. Газета Informer, яка опублікувала новину, виходить щодня у Белграді.

 

Нагадаємо, Олександр Янукович входить до переліку осіб, проти яких Євросоюз застосовує персональні санкції від березня 2014 року. Згодом до цих санкцій долучилася і Чорногорія. Санкції не забороняють в'їзд Януковича до країни, але всі його активи підлягають конфіскації.