Янукович особисто просив Путіна ввести війська в Україну: документ про держзраду

19:14, 18.01.2017
Янукович особисто просив Путіна ввести війська в Україну: документ про держзраду

Колийшній президент України справді особисто просив президента Росії Володимира Путіна ввести війська в Україну, це підтверджують документи, які оприлюднило видання Цензор.НЕТ.
 
Саме цей документ на засіданні Ради безпеки ООН 3 березня 2014 року, продемонстрував представник Росії Віталій Чуркін.
 
"Як законно обраний Президент України заявляю. Події на Майдані, незаконне захоплення влади у Києві, привели до того, що Україна опинилася на порозі громадянської війни. У країні панують хаос і анархія, життя, безпеку і права людей, особливо на південному сході і в Криму, - під загрозою. Під впливом західних країн здійснюється відкритий терор і насильство, люди переслідуються за політичними та мовними ознаками.
 
 
У зв'язку з цим звертаюся до Президента Росії В.В. Путіна з проханням використати Збройні сили Російської Федерації для відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності і захисту населення України ", - йдеться у проханні Януковича.
 
 
Попередньо Віталій Чуркін запевнив справжність продемонстрованого документа своїм листом.
 
 
Лист Януковича, і лист Чуркіна знаходяться в матеріалах справи відносно Віктора Януковича про держзраді з листопада 2016- го, - підтвердило віиданню джерело в правоохоронних органах.