Ані Лорак скандально стала номінанткою престижної премії в Україні

13:41, 19.01.2017
Ані Лорак скандально стала номінанткою престижної премії в Україні

Ані Лорак під час однієї з попередніх фотосесій для журналу "Viva!".

Кандидатуру української співачки Ані Лорак включили у список номінантів на премію "Viva! Найкрасивіші". Такий вибір редакції видання «Viva!» викликав обурення користувачів соцмереж.

 

Адже Ані Лорак продовжує активно гастролювати в Росії, а також брати участь в російських музичних шоу, не зважаючи на окупацію частини Донбасу і анексію Криму державою-агреосром.

 

Редактор видання Іванна Слабошпицька відреагувала на скандал, пояснивши позицію журналу на своїй сторінці у Facebook.

 

«Щоб закрити питання стосовно Ані Лорак. "VIVA!" не брала участі і не бере участі в цькуванні артистів. Ми не хочемо, щоб нами маніпулювали. Це не особиста симпатія чи антипатія редакції "VIVA!" до конкретного артиста. Ми хочемо бути об'єктивними. Незважаючи на існуючі настрої "за" і "проти" Ані Лорак, вона – одна з найбільш обговорюваних медійних персон", – йдеться у заяві пані Слабошпицької.

 

На її думку, попри те, що Ані Лорак «має негласне звання персони нон-грата в Україні, вона користується великою популярністю в частини українців» і входить до топ-10 найпопулярніших українських артистів.  

 

Мовляв, саме тому скандально відому співачку внесли до списку номінантів на премію. І ніхто нікому не забороняє голосувати за чи проти цієї номінантки журналу.

 

Пізніше пані Слабошпицька додала в одному з коментарів, що й інші номінанти премії «із задоволенням і регулярно виступають в Росії: Іван Дорн, наприклад, готується до концерту в Тулі, Світлана Лобода доволі часто працює у Москві» тощо.

 

Як повідомляла «УМ», на початку 2017 року три українські співачки Світлана Лобода, Ані Лорак і Аліна Гросу знову відзначилися своєю участю на фестивалі «Роза Хутор», який організував з нагоди Різдва одіозний російський співак і продюсер Григорій Лепс у Сочі.