Генерали Нацгвардії довели, що вміють віджиматися (відео)

19:59, 22.01.2017
Генерали Нацгвардії довели, що вміють віджиматися (відео)

Генерали віджимаються перед Главком Нацгвардії.

П’ятеро генералів Національної гвардії України приєдналися до світового флешмобу #22PushupChallenge, за умовами якого треба віджатися 22 рази. Тим самим генерали привернули увагу до проблем адаптації ветеранів АТО.

 

Відповідне відео оприлюднено на офіційному сайті Нацгвардії.

 

"Генерали Нацгвардії Микола Балан, Ярослав Сподар, Олег Гарчу, Гусейн Вісханов, Віктор Ганущак стали першими з високопосадовців силових структур, хто долучився до акції в підтримку ветеранів військових конфліктів", - йдеться у повідомленні.

 

 

За умовами популярного флешмобу генерали виконали 22 віджимання у внутрішньому дворику Головного управління Нацгвардії України. Естафету передали колегам з Державної прикордонної служби України.

 

Раніше у популярному флешмобі взяли участь київські патрульні та особовий склад командування ВДВ Збройних сил України.

 

Мета світового флешмобу #22PushupChallenge - звернути увагу на соціальні та психологічні проблеми ветеранів по поверненню до мирного життя.

 

Цифра 22 - невипадкова. За статистикою, щодня у світі 22 ветерани скоюють самогубство  через проблеми адаптації після війни.

 

Зазначимо, що цей флешмоб зародився у Сполучених Штатах, але став популярним і в Україні. Учасники флешмобу в нашій країні намагаються звернути увагу суспільства на ветеранів, які постраждали саме під час бойових дій на Донбасі.