Пропагандиста Кремля Грема Філліпса вигнали з парламенту Британії (відео)

13:11, 24.01.2017
Пропагандиста Кремля Грема Філліпса вигнали з парламенту Британії (відео)

Грема Філліпса женуть геть з британського парламенту.

Одіозний російський пропагандист Грем Філліпс, який працює для пропагандистських телеканалів Russia Today і "Звезда", був змушений з ганьбою залишити будівлю парламенту Великої Британії. Скандального репортера просто вигнали.

 

Про це повідомляє Посольство України у Великій Британії на сторінці у Twitter.

 

"Ніхто не зможе зіпсувати британсько-українські відносини. Навіть таке цуценя, як російський пропагандист Грем Філліпс, якого поліція видворила з парламенту Британії", - написала посол України Наталія Галібаренко у коментарі до відео, на якому той зображений.

 

Як видно на кадрах ролика, після звернення одного з працівників парламенту  до поліцейського, той почав виштовхувати скандального пропагандиста в двері.

 

"Забирайтеся звідси, ви брехун! Ганьба вам!" – чути голос за кадром.

 

Філліпс спробував щось заперечувати, але правоохоронці вигнали його під схвальні вигуки присутніх.

 

Як відомо, британець Грем Філліпс свого часу працював у Києві, а після 2014 року став  відомим, як кореспондент російських пропагандистських каналів та блогер, що працює на боці бойовиків ДНР і ЛНР, а також російських окупантів.

 

“Гриша”, як він себе називає, в багатьох репортажах показує збиткування над загиблими, пораненими й полоненими українськими військовими.

 

Зокрема, у вересні 2016 року в мережі Інтернет було опубліковано скандальне відео, яке засвідчує, що одіозний проросійський пропагандист Грем Філліпс морально знущався над звільненим з полону терористів Володимиром Жемчуговим, що через підрив на розтяжці залишився сліпим та без рук.

 

Нагадаємо, що з нагоди Дня Соборності, 22 січня Президент Порошенко присвоїв Жемчугову звання Героя України.