У Дніпрі розстріляли бізнесмена через сумку з грошима

13:32, 26.01.2017
У Дніпрі розстріляли бізнесмена через сумку з грошима

Автівку охорони зрешетили кулями.

Розбійники розстріляли з автоматів бізнесмена із охоронцями через велику суму грошей у Дніпрі в середу ввечері. Бізнесмен загинув на місці, двох охоронців важко поранено. Сумку з грошима нападники забрали.

 

Про це повідомляє прес-служба Главку Нацполіції у Дніпропетровській області в четвер.

 

«Інформація про стрілянину надійшла до чергової частини Соборного відділення поліції м. Дніпра ввечері 25 січня. Громадяни повідомили, що по вул. Академіка Лазаряна невідомі особи з вогнепальної зброї розстріляли автомобіль охоронної фірми, є постраждалі», - йдеться в повідомленні.

 

 

В результаті збройного нападу авто охорони було буквально нашпиговане кулями. Охоронців врятувало те, що вони були у бронежилетах.

 

Поліція не повідомляє прізвище вбитого бізнесмена, зазначається лише, що це був не перший напад на нього. Тож упродовж двох років «він користувався послугами даної охоронної фірми, працівники якої щодня супроводжували підприємця до місця роботи та місця проживання».

 

Одразу після нападу на Дніпропетровщині було оголошено план «Перехват». Утім, поліції ще не вдалося вийти на слід вбивць.

 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення злочину злочинцям загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.