Бойовики розпочали штурм Авдіївської промзони, є загиблі і поранені

12:30, 29.01.2017

Бойовки близько 5:00 ранку розпочали обстіли з мінометів та стрілецької зброї штурм українських позицій у Авдіївській промзоні у Донецькій області, з 7:00 бойовики розпочали штурм.

Речник штабу АТО Леонід Матюхін повідомив каналу "112 Україна" про поранення трьох українських військових і зазначив, що є втрати, проте наразі точної цифри загиблих немає. Також у штабі АТО заявили про втрати з боку бойовиків.

Противник продовжує штурмові дії та не полишає спроб відтіснити українські підрозділи, обстановка в районі Авдіївської промзони залишається напруженою.

 

Маневром та контратакою підрозділи ЗСУ зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ, сили російсько-окупаційних військ зазнали значних втрат. З нашого боку також є втрати", - йдеться у повідомленні штабу АТО. 

"Провокація мала на меті звинуватити українську сторону у порушенні досягнутих домовленостей", - заявили у прес-центрі АТО. 
 
Нагадаємо, протягом останніх кількох днів, в зоні АТО загострилася ситуація, бойовики попри домовленості, вели обстріли з мінометів та важкої артилерії, а також обстрілювали позиції ЗСУ та населені пункти Новозванівку та Красногорівку з РСЗВ БМ-21 "Град".