В ЛНР заявили, що знайшли винного у загибелі Олега Анащенка

14:45, 06.02.2017
В ЛНР так зване "Міністерство внутрішніх справ" заявило про затримання українського майора, який нібито причетний до вбивства начальника управління "народної міліції" Олега Анащенка, якого підірвали декілька днів тому в автомобілі у Луганську. Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на анонімне джерело, передає "InfoResist".
 
За інформацію джерела, майора затримали 5 лютого в результаті плану перехоплення "поліцейськими ЛНР", зараз бойовики займаються пошуками його спільників. Терористи стверджують, що "український офіцер" вже зізнався в організації та виконанні вбивства.
 
Як повідомляла "УМ", 4 лютого в окупованому Луганську підірвали Олега Анащенка, начальника управління так званої "народної міліції". Очевидці повідомили, що вибухнув позашляховик марки Toyota, в якому їхав Олег Анащенко. У підірваному автомобілі, крім Анащенка, перебувала ще одна людина, вона також загинула.
 
 
Нагадаємо, протягом останнього року на окупованих територіях сталося декілька смертей керівників ЛНР і ДНР. У жовтні бойовик "Моторола" підірвався у ліфті власного будинку у Донецьку. У лютому інформаційні портали бойовиків повідомили про поранення Гіві (Михайло Толстих).