Терорист Гіві вбитий з гранатомета в Донецьку

08:33, 08.02.2017
Терорист Гіві вбитий з гранатомета в Донецьку

Терориста Гіві ліквідовано, повідомляють у соцмережах

Терориста Михайла Толстих на прізвисько "Гіві", що знущався з полонених, ліквідували у Донецьку, повідомляє Юрій Бутусов у Фейсбуці.

"Ранок починається з хороших новин. За повідомленням терориста Стрєлкова-Гіркіна в Донецьку підірваний кабінет командира штурмового батальйону" Сомалі" "полковника "ДНР" Михайла Толстих - позивний Гіві. Чекаємо офіційних повідомлень і підтвердження, сподіваємося, що терорист, що заплямував себе вбивствами і тортурами цивільних осіб і полонених, знаходився в кабінеті, і злетів слідом за своїм дружком Моторолою. Тримаємо кулаки за Гіві, це був би природний фінал його кар'єри ", - розповів журналіст.

Російський "Інтерфакс" з посиланням на представника терористів в Донецьку повідомив, що Гіві загинув близько 5 години ранку за київським часом.

Варто відзначити, що пропагандистський ресурс терористів "Російська весна" також повідомляє з посиланням на свої джерела про те, що нібито в результаті пострілу з гранатомета "Джміль" в приміщення, де знаходився терорист, Гіві було ліквідовано.

Російський пропагандист-журналіст Олександр Коц у Фейсбуці також підтвердив смерть терориста.