Віктор Чанов помер у віці 57 років (оновлено)

12:05, 09.02.2017
Віктор Чанов помер у віці 57 років (оновлено)

Віктор Чанов помер у лікарні (FC DYNAMO KYIV)

Український воротар Віктор Чанов помер у лікарні 8 лютого у віці 57 років після отриманої черепно-мозкової травми, повідомляє прес-служба "Динамо".

"Сьогодні на 57-му році життя помер знаменитий динамівський голкіпер та тренер Віктор Чанов", - йдеться у повідомленні київської команди.

Цю інформацію також повідомило видання "Гордон" з посиланням на родичів футболіста.

Попередньо повідомлялося, що на Віктора Чанова поблизу Києва 20 січня було скоєно напад. Невідомі зупинили його авто та нанесли тяжкі травми. Колишнього футболіста негайно доставили до лікарні, провели ряд операцій, але, на жаль, він так і не покинув реанімацію.

Поліція повідомляє, що це була хибна інформація. 

"Попередньо встановлено, що чоловіка без свідомості 21 січня 2017 року о 10-й годині доставила до медичного закладу «швидка» із села Рославичі Васильківського району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми при падінні з висоти", - коментують у поліції.

Відомий голкіпер Віктор Чанов народився у Донецьку 1959 року.

З 1978 по 1981 роки він виступав за "Шахтар". Далі 8 сезонів відіграв за київське "Динамо" 202 матчі, з цим клубом він став володарем Кубку кубків УЄФА 1986 року, був у заявці збірної СРСР на трьох чемпіонатах світу з футболу в 1982, 1986, 1990 роках.

По завершенні спортивної кар'єри триразовий чемпіон СРСР та п'ятиразовий володар Кубку СРСР працював у "Динамо" та "ЦСКА-Борисфен".