Терориста Гіві поховають у Донецьку в закритій домовині (фото)

13:15, 10.02.2017
Терориста Гіві поховають у Донецьку в закритій домовині (фото)

Гіві поховають у закритій домовині поряд із Моторолою (Олександр Коц)

Терориста Гіві поховають у Донецьку в закритій домовині, яка зараз виставлена для огляду місцевими мешканцями в театрі опери та балету, кошти на ремонт якого з бюджету України колись регулярно отримувала Людмила Янукович.

Уже з'явилися фото з місця подій. На них видно, що труну для Гіві підібрали дуже схожу на ту, в якій хоронили нещодавно його друга Моторолу.



За інформацією сайту LIGA.net для забезпечення масовості "церемонії прощання" з терористом студентів Донецька звільнили від навчань, а місцевих бюджетників підвозили автобусами. 


"Багато хто піде, оскільки сказали, що перевірять за списками. Я особисто ні, вони хочуть картинку зробити для російських ЗМІ, чергове шоу, як з Моторолою", - цитує видання одного з студентів.

"Із Горлівки завтра в примусовому порядку везуть бюджетників на оперу і балет", - написав 9 лютого місцевий житель у соцмережі.

"Завтра в обов'язковому порядку з Єнакієвого до Донецька приїдуть 350 бюджетників на похорон Гіві. Перевізники паливо оплачують за свій рахунок", - додав житель Єнакієво.

Площа перед театром виглядає практично порожньою.




При детальнішому розгляді ситуація виглядає не краще:




Терорист Олександр Захарченко приніс для свого друга Гіві букет червоних троянд. На відео, що розмістило місцеве пропагандистське "міністерство інформації" помітно, що Захарченко дуже нервує, його руки трясуться, коли він торкається домовини.

Поховають "Гіві" на кладовищі в Ленінському районі Донецька поруч із його ватажком угруповання бойовиків "Спарта" Моторолою, що також загинув від вибуху.