Россія 24 вішає вбивство Гіві в Донецьку на Зоряна і його поплічника Шкіряка

18:45, 10.02.2017
Россія 24 вішає вбивство Гіві в Донецьку на Зоряна і його поплічника Шкіряка

Російський пропагандистський телеканал "Росія 24" зганьбився, повідомивши версію, згідно якої вбивство ватажка банди «Сомалі» Михайла Толстих на прізвисько "Гіві" замовили "два представники українського істеблішменту" - Зорян і Шкіряк, а виконавцями стали  люди "такого собі Яроша".

 

Про це йдеться в сюжеті телеканалу про вбивство бойовика "Гіві" у п’ятницю.

 

При цьому журналіст телеканалу, який озвучив цю версію під час прямого включення з окупованого Донецька, вважає, що радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк – це дві різні людини: Зорян (журналіст вимовляє з наголосом на о – ред.) і Шкіряк.

 

"Зараз називають два прізвища: це Зорян і Шкіряк, представники українського істеблішменту, що вони могли бути замовниками цього злочину. А зараз тривають суперечки про те, хто ж міг бути виконавцем", - сказав журналіст.

 

Після чого в кадрі з'являється бойовик, так званий "міністр оборони ДНР" Володимир Кононов, який виконавцем вбивства абсолютно несподівано назвав бійців "Правого  сектору".

 

"Подзвонив такий собі Ярош і сказав, що це зробили його побратими. Запропонував нам здатися", - заявив бойовик.

 

Зорян Шкіряк уже відреагував на цей сюжет: "Геніально! Жесть! Тепер нас двоє, аж страшно. І як далі з цим жити?".

 

"Шановні друзі, колеги! У зв'язку з раптовими біологічними змінами в моєму організмі (що відбулися з допомогою пропагандиського телеканалу "Россия 24"), коли будете до нас звертатися або телефонувати, відразу конкретизуйте до кого саме у вас питання: до Зоряна чи до Шкіряка? Щоб не заплутатись", – прокоментував цей казус пан Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Користувачі мережі вже підхопили цю історію.

 

 

«Усе просто.  Зорян знищив Гіві, а Шкіряк – Михайла Толстих. Такий ось продуктивний дует»; «Удень він Зорян, а вночі – Шкіряк»; «Доки Зорян вбиває, Шкіряк стоїть на шухері», - пишуть користувачі соцмереж.

 

 

Відповідальність за вбивство терориста Михайла Толстих на прізвисько "Гіві" взяли на себе підлеглі йому бойовики з бандформування ДНР «Сомалі». Зокрема, у вбивстві зізнався російський найманець з Москви Ігор Мильцев, яке він скоїв разом з трьома іншими «сомалійцями»

 

Ватажка терористів поховали у п'ятницю в Донецьку в закритій домовині.