У Кам’янському спалили автомобіль редактора газети

11:59, 12.02.2017
У Кам’янському спалили автомобіль редактора газети

Напередодні у Сергія Гузя цікавилися чи все гаразд з його авто.

Автомобіль головного редактора видання "Місто 5692" Сергія Гузя спалили у місті Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області близько 4:00 ранку. Журналіст пов’язує підпал із професійною діяльністю.

 

Про це повідомляє сайт видання «5692.com.ua».

 

Так, першими пожежу помітили сусіди головного редактора, вони ж і допомогли її загасити.

 

Слідчо-оперативна група, що приїхала на місце, встановила сліди навмисного підпалу автомобіля. Адже автомобіль загорівся відразу в декількох місцях. За фактом підпалу розпочато розслідування.

 

"Судячи зі слідів, невідомий (або невідомі) кинули на багажник пластикову пляшку з запальною сумішшю, а вже звідти вогонь став поширюватися по всьому автомобілю", - пише видання.

 

Сам пан Гузь пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю.

 

"Я не сумніваюся, що автомобіль спалили через нашу чесну і професійну роботу. Деяким впливовим людям в місті не подобалося те, як ми висвітлюємо події в Кам'янському", - заявив він.

 

За його слвоами, в останні тижні на редакцію чинився тиск, щоб не допустити виходу нової газети "Місто 5692", зупинити журналістські розслідування, які проводить редакція.

 

«Кілька днів тому у мене цікавилися, чи не сталося чого з моїм автомобілем. Думаю, що і наші останні публікації про те, як за допомогою маніпуляцій намагаються відкликати з міськради деяких депутатів - також не всім сподобалися", - додав Сергій Гузь.