РАХУНКОВА ПАЛАТА

00:00, 17.02.2017
Понад 71 млрд. гривень
виділили в держбюджеті на покриття дефіциту Пенсійного фонду. Це на 10 млрд. грн. менше, ніж було минулого року, інформують в ПФУ. 
 
8,9 млрд. куб.м газу
залишилося в підземних сховищах України, розповіли у ПАТ «Укртрансгаз». 
 
1 млрд. доларiв
отримає Україна від МВФ. За словами голови НБУ Валерії Гонтаревої, транш надійде після того, як рада МВФ затвердить його наприкінці лютого або на початку березня. 
 
550 млн. гривень
закладено на відродження агромашинобудування у Держбюджеті-2017. Виділена сума призначена для часткової компенсації вартості української техніки й обладнання, повідомляє перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.
 
214 млн. гривень
потрібно для надання гуманітарної допомоги Україні. Ці дані опубліковано на сторінці ООН у Twitter. 
 
12,5 млн. гривень
сягнув джекпот лотереї «Мегалот». Таку цифру оприлюднив оператор державних лотерей «М.С.Л.»
 
118 тисяч
домогосподарств отримали «теплі кредити» в Україні. Про це в ході звіту про діяльність Кабміну на засіданні уряду розповів Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. 
 
90 гривень
може сягати мінімальна ціна горілки. На думку народного депутата Михайла Головка, це спричинить збільшення тіньового ринку алкоголю, хоча він і сьогодні фактично весь перебуває в тіні. 
 
На 4,6%
скоротився експорт то­варів України у минулому році. Порівняно з 2015 роком імпорт збільшився також майже на п’ять відсотків, свідчать дані Держстатистики.
 
3-5 років
потрібно Україні для повної відмови від антрацитового вугілля. Крім того, щорічні інвестиції у розвиток енергетичної галузі повинні складати не менше 15 млрд. грн., йдеться у звіті уряду.