Facebook заблокував сторінку телеканалу «Звезда» через героїзацію терористів ДНР

18:04, 21.02.2017
Facebook  заблокував сторінку телеканалу «Звезда» через героїзацію терористів ДНР

Офіційний акаунт російського пропагандистського телеканалу "Звезда" у Fаcebook був заблокований у вівторок. Причина: публікація статті про ватажка банди ДНР "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько "Гіві".

 

Про це російським ЗМІ повідомив представник прес-служби "Звезды".

 

"Аккаунт телеканалу "Звезда" був заблокований через матеріал про загибель командира батальйону "Сомалі" Михайла Толстих у зв'язку з тим, що публікація нібито порушує норми спільноти соцмережі", - сказали в прес-службі.

 

"Ми здивовані", - додали на телеканалі.

 

За словами співрозмовника агентства, телеканал "Звезда" направив у компанію Fаcebook запит з проханням прояснити ситуацію, проте "поки що відповідь від компанії телеканал не отримав".

 

"Повідомлення від Fаcebook про те, що акаунт розблоковано, також не надходило", - продовжують дивуватись у прес-службі пропагандистського телеканалу.

 

Більш того, за словами представника "Звезды", аналогічний пост про терориста «Гіві» в соцмережі Instagram був також вилучений.

 

Нагадаємо, терорист «Гіві» був ліквідований на околицях Донецька, в офісі бандформування «Сомалі» на світанку 8 лютого. Вину за вбивство ватажка узяли підлеглі йому найманці, які нібито помстилися за великі втрати під Авдіївкою.