В Ірпені виявили схованку з наркотиками на мільйон гривень

19:43, 23.02.2017
В Ірпені виявили схованку з наркотиками на мільйон гривень

Схованка психотропів у Ірпені.

Поліція Київщини виявила схованку з партією психотропних наркотиків вартістю понад мільйон гривень в місті Ірпінь у четвер.

 

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

 

Спочатку патрульні та оперативники облуправління протидії наркозлочинності поліції Києва зупинили автомобіль марки "Лексус", яким кермував 22-річний житель області.

 

Утім, під час огляду авто поліцейські знайшли телескопічну палицю, що відноситься до ударно-дробової зброї.

 

Під час допиту затриманий розповів про схованку наркотиків у місті Ірпінь, що під Києвом. Виїхавши на вказане місце правоохоронці вилучили чотири скляні ємності з амфетаміном загальною вагою 3,5 кг.

 

 

«Оперативники також встановили, що правопорушник виготовляв амфетамін на дачній ділянці свого спільника, 24-річного жителя Київщини. За вказаною адресою у господарському приміщенні слідчим виявлено та вилучено лабораторне обладнання, реактиви та прекурсори. Їх фігуранти замовляли через мережу Інтернет та використовували для виготовлення амфетаміну», - йдеться у повідомленні поліції.

 

Загальна вартість вилученої партії психотропу за цінами "чорного ринку" становить понад 1 млн. грн.

 

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

 

У діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.