O.Torvald співатиме на Євробаченні-2017 від України: експерти уже пророчать йому програш

09:58, 26.02.2017
O.Torvald співатиме на Євробаченні-2017 від України: експерти уже пророчать йому програш

O.Torvald пісню "Time" присвятили часу, що невпинно біжить (tsn.ua)

Гурт O.Torvald виграв національний відбір Євробачення та представить Україну на міжнародному конкурсі, який цього року пройде в Києві.

"O.Torvald перемогли у національному відборі на Євробачення-2017, який відбувся 25 лютого. Саме цього вечора Україна обрала представника на пісенний конкурс, що проходитиме у Києві. Глядачі і судді віддали O.Torvald по 5 балів", - повідомляють організатори конкурсу.

Євгеній Галич та його гурт отримали однакову кількість балів зі співачкою TAYANNA, але перемогли за рахунок вищої оцінки від глядачів.

Соліс гурту O.Torvald після оголошення результатів подякував усім, хто його підтримував, а також сказав, що гурту тепер необхідно шукати кошти та вже замовляти таксі на лівий берег Дніпра, де у Національному виставковому центрі пройде Євробачення-2017.

Член журі і переможниця "Євробачення-2016" Джамала заявила, що виступ був дуже хорошим, але є претензії до вокалу.

"Цей номер був дуже гарний, це було справжнє шоу. Ви впевнені в собі, у вас є в номері все. Ви мені дуже подобаєтесь. Але у мене є питання до вокалу, ти, Женя, дуже хвилювався і мені здавалося, що ти не зможеш нормально заспівати. Але ти повинен бути готовий на 100% ", - сказала Джамала.

Олександр Харебін, екс-виконавчий продюсер Євробачення-2017, прокоментував результати національного відбору.

"О'Господи. p.s. наступного року Євробачення буде не в Україні", - написав він.

25 лютого за право представляти Україну на Євробаченні також змагалися: "Сальто Назад", які отримали в сумі 4 бали (1 – від суддів, 3 – від глядачів), Melovin – 8 балів (2 – від суддів, 6 – від глядачів), Illaria – 5 балів (4 – від суддів, 1 – від глядачів) і Rozhden – 5 балів (3 - від суддів, 2 – від глядачів).

Під час фінального шоу українського національного відбору також виступили представники на Євробаченні-2017 від Франції та Польщі. Свою конкурсну пісню "Requiem" виконала французька співачка Альма (Alma), композицію "Flashlight" заспівала польська виконавиця Кася Мош (Kasia Mos).