Актор Микола Караченцов потрапив у ДТП

08:54, 28.02.2017
Актор Микола Караченцов потрапив у ДТП

Караченцов, нещодавно одужавши після ДТП, спровокував нову (Михайло Джипарізе)

Актор Микола Караченцов потрапив у ДТП у Щолковському районі Підмосков'я, після чого був госпіталізований, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на місцевих правоохоронців.

"Сьогодні о 19:30 за московським часом у селищі Загорянське на вулиці Пушкіна на перехресті сталося зіткнення автомобіля Toyota, в якій пасажиром був Караченцов, з вантажною "Газеллю". В результаті ДТП актор отримав різні травми і був відправлений у лікарню", - повідомляють російські ЗМІ.

У прес-службі поліції факт ДТП підтвердили, не уточнивши особу постраждалого. За фактом аварії поліція проводить перевірку, встановлюються обставини аварії.

Учасниками ДТП стали три автівки: "Газель", ВАЗ та позашляховик Караченцова.

При наближенні до перехрестя "Газель" пригальмувала, а Караченцов вирішив її обігнати, при цьому він не помітив ВАЗ праворуч, повідомляють очевидці аварії.

В результаті зіткнення "Toyota" Караченцова перекинулася, найбільше постраждав лівий бік та переднє скло автомобіля.

Караченцов під час аварії отримав струс мозку і був госпіталізований. Крім того, в результаті ДТП постраждала родичка Караченцова Людмила Івлєва і його медсестра.

Інформацію про аварію підтвердила дружина Караченцова Людмила Поргіна. Його лікар Олена Слонова впевнена, що життю актора нічого не загрожує.

Актор уже потрапляв у серйозну аварію. 28 лютого 2005 року Караченцов, знаходячись за кермом свого автомобіля, потрапив у ДТП у Москві на Мічурінському проспекті, отримав серйозну черепно-мозкову травму і більш як 20 днів провів у комі.

Згодом Караченцов переніс кілька важких операцій і курсів реабілітації.

Микола Караченцов народився 1944 року у Москві, його батьки - художники. У 1967 році закінчив Школу-студію МХАТу, працював у театрі "Ленком". До аварії у 2005 році часто знімався у кіно, його героїв можна побачити у стрічках "Собака на сіні", "Юнона і Авось", "Пригоди Електроніка" та інших.