Адвокати заявили про погіршення стану Насірова і термінову операцію

11:10, 03.03.2017
Адвокати заявили про погіршення стану Насірова і термінову операцію

Главі Державної фіскальної служби Роману Насірову, якому вчора повідомили про підозру детективи Національне антикорупційне бюро (НАБУ), після інфаркту стало гірше і йому роблять операцію. Про це повідомив адвокат Насірова, передає "112 Україна" .
 
 
Однак поки цю інформацію ніхто крім адвокатів Насірова не підтвердив.
 
Окрім цього, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і НАБУ мають намір завершити розслідування кримінального провадження проти Насірова протягом 2 місяців з дня повідомлення про підозру, тобто до 3 травня. Про це повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.
 
"Прокурори визнали докази детективів достатніми для оголошення підозри. У органів слідства місяці, щоб завершити слідство. На нараді, яка передувала всім цим подіям, пообіцяли, що вони протягом 2 місяців його завершать. Я як керівник САП і процесуальний керівник у цьому провадженні заборонив розголошення даних досудового розслідування. Я проти розслідування в прямому ефірі. Коли буде клопотання про обрання запобіжного заходу або відсторонення від посади, буде повідомлення додатково", - заявив Холодницький.
 
Як повідомляла "УМ", детективи НАБУ вручили у "Феофанії" Роману Насірову оповідомлення про підозру, тоді ж лікарі діагностували у Насірова інфаркт.
САП попросить суд заарештувати Насірова за нанесення збитків державі у розмірі 2 мільярдів гривень.