У Вашингтоні провели благодійний концерт пам'яті героїв Небесної Сотні (фото)

12:59, 05.03.2017
У Вашингтоні провели благодійний концерт пам'яті героїв Небесної Сотні (фото)

Благодійний концерт класичної музики на підтримку українських героїв у Вашингтоні (Embassy of Ukraine in the USA)

У посольстві України у США відбувся благодійний концерт класичної музики, присвячений пам'яті загиблим героям Небесної Сотні, повідомляє прес-служба українського дипломатичного представництва.

"Благодійний захід, кошти від якого будуть направлені в Україну як адресна допомога двом українським воїнам АТО, було організовано у співпраці з волонтерською організацію українців США United Help Ukraine. Також партнерами Посольстві виступили дует "Гердан" і піаніст Ендрю Клаус", - повідомили дипломати.

Благодійний концерт класичної музики в пам'ять про загиблих героїв Небесної сотні зібрав у Вашингтоні представників української громади та американських друзів України, які зробили кожен свій внесок у адресну допомогу пораненим воїнам АТО.

Посол України в США Валерій Чалий розпочав захід оголошенням хвилини мовчання в пам'ять про українських шахтарів, які загинули 2 березня, а також усіх українських героїв.

На концерті виступили дует "Гердан" (Соломія Горохівська та Андрій Підківка), а також піаніст Ендрю Клаус.

Численні гості взяли активну участь у мовчазному благодійному аукціоні.

Як повідомили організатори заходу, квитки на благодійний концерт коштували 75 доларів. На концерті були присутні близько півсотні гостей.


Посол Валерій Чалий вітає гостей


Зала для заходу була заповнена гостями


Українські військові отримали запрошення на благодійний концерт


Волонтери допомогли організувати благодійний концерт