Тетяну Чорновол учасники блокади закидали яйцями та дали ляпаса (відео)

08:11, 07.03.2017
Тетяну Чорновол учасники блокади закидали яйцями та дали ляпаса (відео)

Тетяна Чорновол та учасники блокади під час конфлікту (скріншот відео)

Під час сварки народного депутата Тетяни Чорновол і учасників блокали з окупантами, її закидали яйцями та дали ляпаса.

Відео інциденту в соцмережі опублікувала журналістка Вікторія Мамотюк.

"Народна депутатка Тетяна Чорновол знаючи, що справжні чоловіки не вдарять жінку, приїхала до учасників блокади торгівлі з окупантами і влаштувала справжню провокацію", - коментує автор відео.

Тетяна Чорновол у агресивній манері намагалася пояснити свою позицію.

Вона звинуватила учасників блокади у тому, що вони підігрують планам Путіна, а також намагалася довести, що у разі подальної економічної блокади окупованих районів Донбасу, Украхні доведеться купувати сировину в Росії.

(На відео присутня ненормативна лексака та сцени насилля)





Користувачі соцмереж по-різному реагують на конфлікт блокадників та Чорновол: багато хто підтримує дії учасників, інші - критикують їх за агресивну поведінку.

"Переглянув відео "Блокадиники закидали яйцями Тетяну Чорновол". Закидати яйцями жінку - це дуже "достойно". "Геройство" неймовірне", - коментує громадський активіст Богдан Карпенко.

Сергій Іванов закликав депутатів Єгора Соболєва, Володимира Парасюка, Павла Костенка, Семена Семенченка закликає припинити таке ганебне явище, як атака на жінку.

"Перш ніж називати редути гучними іменами видатних іноземців, зробіть так, щоб на них не ... (били) українців. Тим паче, жінок", - написав він.

Вікторія Мамотюк опублікувала відео продовження сварки.

На ньому Тетяна Чорновол учаснику блокади, який заявив, що був поранений в АТО, відповіла, що вона поранена замість нього.

"Цікаво, а що нардепка Таня Чорновол мала на увазі, коли пораненому під час війни, а теперішньому ветерану АТО кричала, що була поранена замість нього? Що це???", - коментує Вікторія Мамотюк.