В Ужгороді та Мукачеві патрульні поліцейські висловили недовіру своїм керівникам

12:03, 09.03.2017
В Ужгороді та Мукачеві патрульні поліцейські висловили недовіру своїм керівникам

Заступник начальника Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Валерій Найман.

Колектив патрільної поліції висловив недовіру начальнику Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Юрію Марценишину і його заступнику Валерію Найману.

 

Відповідне колективне звернення підписали 73 патрульних і направили його керівництву Закарпатської облдержадміністрації.

 

Про це повідомляє голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму персональному сайті у четвер.

 

Відповідно, пан Москаль просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і керівника Національної поліції Сергія Князєва змінити керівництво патрульної поліції Мукачева та Ужгорода, якому колектив висловив недовіру.

 

За його даними, у колективному зверненні патрульні заявляють «про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина, а також його заступника Валерія Наймана».

 

Також співробітники патрульної поліції висловили недовіру керівництву та попросили надіслати комісію для врегулювання ситуації.

 

"Я неодноразово наголошував, що крім скандалів ніякої користі від нової патрульної поліції на Закарпатті немає", – зазначає Геннадій Москаль. І додає, що мав розмову з цього приводу із головою Нацполіції України Сергієм Князєвим.

 

На думку керівника області, "через нездале керівництво патрульна поліція повністю завалила роботу, як свідчать показники, кількість ДТП та злочинів за час її роботи не те, що зменшилася, а набагато зросла".

 

«Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене», – констатує пан Москаль.