Альона Бабак складає мандат через особисті причини

19:53, 11.03.2017
Альона Бабак складає мандат через особисті причини

Альона Бабак прощається з Радою.

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Альона Бабак вирішила скласти депутатські повноваження і змінити діяльність через особисті причини. Замість неї до Ради проходить наступний за партійними списками кандадидат – в.о. мера Луцька Юлія Вусенко.  

 

Про це пані Бабак повідомила агенству «Українські Новини» у суботу.

 

"Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба змінити мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - сказала ще чинна депутатка.

 

Альона Бабак вже повідомила про своє рішення членам фракції і лідеру партії, меру Львова Андрію Садовому.

 

За її словами, ніяких розбіжностей з фракцією і партією «Самопоміч» у неї немає, навпаки, вона дуже вдячна своїм колегам за досвід.

 

Цікаво, що згідно виборчих списків партії «Самопоміч» на позачергових виборах Ради 26 жовтня 2014 року, розміщеному на сайті Центральної виборчої комісії, після того, як Альона Бабак офіційно складе повноваження, до парламенту пройде 35-річна секретар Луцької міськради Юлія Вусенко (включена до списку за №36).

 

Пані Вусенко є керівником Волинської обласної організації партії "Самопоміч". Після смерті голови Луцької міськради Миколи Романюка 3 лютого Юлія Вусенко виконує обов'язки мера Луцька.

 

Зазначимо, що 47-річна уродженка Кривого Рогу Альона Бабак була обрана до Ради 8-го скликання за списком партії "Самопоміч" (№8 у списку).

 

Наразі вона є заступником голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

 

До обрання депутатом займалася приватним підприємництвом, є співзасновником Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку», спеціалізується на фінансовому управлінні та ціноутворенні у житлово-комунальній сфері.