Микиту Джигурду позбавили фейкового «громадянства» ДНР

19:40, 14.03.2017
Микиту Джигурду позбавили фейкового «громадянства» ДНР

Микита Джигурда хизувався фейковим папірцем бойовиків менше тижня.

Ватажок бойовиків терористичної ДНР Олександр Захарченко позбавив російського актора Микиту Джигурду фейкового «громадянства» так званої ДНР, як той нібито отримав на минулому тижні.

 

Про це сепаратист Захарченко заявив під час прес-конференції в окупованому Донецьку у вівторок.

 

За його словами, Джигурда отримав «громадянство» помилково.

 

«Сьогодні я підписав указ про позбавлення громадянства Микити Джигурди. Тут сталася помилка, ми її усунули. Джигурда не громадянин ДНР», - сказав ватажок терористів.

 

Нагадаємо, 9 березня Джигурда повідомив російським журналістам, що отримав протягом одного дня «паспорт громадянина ДНР» і пишається цим.

 

Варто відзначити, що Микита Джигурда народився у Києві та офіційно є громадянином України.

 

Про проблеми з документами Джигурди повідомив адвокат його колишньої дружини Сергій Жорін, який вимагав депортації Джигурди.

 

Нагадаємо, що Володимир Путін в середині лютого підписав указ про визнання в Росії так званих «документів», виданих громадянам України та особам без громадянства, які проживають на територіях окремих районів Донбасу, до політичного врегулювання ситуації в цих районах.

 

Джигурда не перший російський актор, який отримав фейковий «паспорт ДНР». Восени минулого року подібний папірець отримав одіозний актор Іван Охлобистін.