Володимир Парасюк відчув себе мертвим через журналістів

15:44, 16.03.2017
Володимир Парасюк відчув себе мертвим через журналістів

Володимир Парасюк останні дні фотографується з перев'язаною рукою.

Народний депутат Володимир Парасюк образився на журналістів через те, що вони не беруть у нього коментарі з приводу інциденту із поліцією у Слов’янську і Краматорську в ніч на середу.

 

Про це Парасюк написав на своїй сторінці у Facebook  в четвер.

 

"По всіх ЗМІ обговорюють те, що я "побив" 7 поліцейських і що будуть знімати з мене недоторканість! Ну, по-перше: знімайте на здоров'я! По-друге: цікаво як би ви поводились, коли здоровий бугай піднімає на твою сестру руку або наводить на твого 53-річного батька автомат. І якщо розглядати в загальному цю тему, то правоохоронці перші спровокували конфлікт", - написав депутат.

 

Не зважаючи на те, що вітчизняні ЗМІ використовували інформацію і відео з його сторінки у Facebook, Парасюк не задоволений журналістами.

 

 "Але що найбільше дивує. Таке відчуття, що я вмер, але сам про це ще не знаю. Якщо вже обговорюються мої вчинки, то можна до мене позвонити за коментарем! Бо виходить якось дивно. Парасюк то зробив, Парасюк сьо зробив, а запитати Парасюка, як було насправді, бо він там був, то ніхто не має бажання", - додав депутат.

 

Парасюк пригадав, як з одного з телеканалів йому раніше дзвонили по 20 разів на день і робить дивний висновок: мовляв, якщо зараз «тиша», значить «об’єктивність завершилась».

 

При цьому, він не навів свою позицію. Серед останніх постів обранця є фото і відео на яких він позує в компанії добровольців і волонтерів із травмованою рукою після інциденту зі спецпризначенцями.

 

Водночас, Генпрокурор Юрій Луценко повідомив у кулуарах Ради, що МВС відкрило стосовно Володимира Парасюка два провадження.

 

«Одна стосується його конфлікту з працівниками поліції, інша – колишнього добровольця, а нині журналіста Дзиндзі. Наразі ці справи у поліції, з вчорашнього дня йде спільна робота зі слідчими МВС та ГПУ, якщо там є факти - не заяви, не чутки, а факти незаконних дій Парасюка - справа буде в Головного слідчого управління ГПУ з подальшим імовірним обвинуваченням народного депутата після подання Генерального прокурора до парламенту», - сказав Луценко.

 

Нагадаємо, за даними поліції, Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю пізно ввечері у вівторок поблизу Слов’янська і Краматорська. Тоді як Парасюк наголошував на протиправних діях спецпризначенців, яких він нецензурно облаяв.