У Запоріжжі заблокували в’їзд до філії «Сбербанку Росії» (фото)

15:07, 21.03.2017
У Запоріжжі заблокували в’їзд до філії «Сбербанку Росії» (фото)

Запорізькі націоналісти пікетували Сбербанк креативно. (Фото з сайту www.061.ua)

Активісти партії "Національний корпус" заблокував в’їзд на територію регіонального  офісу "Сбербанку Росії" в Запоріжжі у вівторок. За допомогою підйомного крану націоналісти встановили кілька бетонних блоків перед воротами.

 

Про це повідомляють запорізькі ЗМІ.

 

Активісти також заклеїли ворота листівками і обв’язали ланцюгами.

 

Організатори акції протесту вимагають від "Сбербанку Росії" закрити свої відділення в Запоріжжі і по всій Україні.

 

 

Згідно із заявами представників "Національного корпусу", вони мають намір стояти вдень і вночі, доки російська фінансова установа остаточно не закриється.

 

 

На місце під'їхали співробітники поліції. Як повідомила прес-офіцер патрульної поліції Запоріжжя Юлія Шеймухова, у правоохоронців немає причин затримувати мітингувальників, поки вони будуть проводити акцію мирним шляхом.

 

 

«Якщо ж учасники блокади банку будуть псувати чуже майно або нападати на співробітників - тоді їх можуть притягнути до відповідальності», - зазначила пані Шеймухова.

 

Нагадаємо, що раніше акції протесту проти діяльності «Сбербанку Росії» активісти «Національного корпусу» провели у Києві та у кількох обласних центрах. Зокрема, у Тернополі символічно замурували філію банку за допомогою шклакоблоків. 

 

Напередодні заступник голови Нацбанку України Катерина Рожкова повідомила, що банки з російським капіталом ведуть переговори про потенційно можливий продаж.