Будинок Миколи Мартиненка обшукали детективи НАБУ

18:28, 23.03.2017
Будинок Миколи Мартиненка обшукали детективи НАБУ

Микола Мартиненко вважає, що керівництво НАБУ йому мститься.

Детективи НАБУ обшукали будинок колишнього депутата від «Народного фронту» Миколи Мартиненка в котеджному містечку в селі Глібовка під Києвом.

 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мартиненка, розповсюдженому в четвер.

 

"Після розвалу так званої "справи Мартиненка" НАБУ намагається зберегти обличчя і для цього демонструє "бурхливу діяльність" – в тому числі піариться на  таких процесуальних діях  як обшуки", - йдеться й повідомленні.

 

Прес-служба Мартиненка іронізує, що «спецназ НАБУ в дорогих шкарпетках мужньо атакував будинок за Києвом, приміщенням якого разом із членами своєї родини користується Микола Мартиненко».

 

І додають, що «ніякого компромату НАБУ не могло знайти в принципі», а самі дії детективів розцінюють, як «примітивну помсту».

 

«За 15 місяців, які пройшли з часу добровільної відмови Миколи Мартиненка від депутатського мандату, НАБУ здійснило вже сотні обшуків і допитів. Причому навіть щодо людей, які з Мартиненком не знайомі», - заявиляє прес-служба колишнього депутата.

 

За неофіційними даними, обшуки відбулися, зокрема, в садибі Мартиненка в селі Глібівка, що під Києвом, а також в інших приміщеннях.  

 

Зазначимо, що детективи Національного антикорупційного бюро продовжують розслідування у провадженні, в якому фігурує колишній народний депутат фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко.

 

Провадження відкрито за фактом отримання хабарів на суму 30 мільйонів франків при закупівлі НАЕК "Енергоатом" обладнання у чеського акціонерного товариства "Skoda JS".