Теща про вбивство Дмитра Вороненкова: А що з ним ще робити?

13:21, 24.03.2017
Теща про вбивство Дмитра Вороненкова: А що з ним ще робити?

Людмила Максакова вважає, що зятя потрібно було розстріляти (із соцмереж)

Тещу вбитого Дениса Вороненкова, яка проживає в Росії, новина про смерть зятя не засмутила попри те, що її убита горем донька збирається поховати чоловіка в Києві.

При цьому Людмила Максакова обізвала загиблого родича "падлюкою", стверджує life.ru.

"Ну і слава тобі Господи, а що з ним ще робити? Слава Богу, що, врешті-решт, людина, яка так падлючила, він же військовий, його за зраду давно б розстріляли", - цитують російські журналісти Людмилу Максакову.

А от дядько Вороненкова, коментуючи розстріл екс-депутата Держдуми Росії, згадав про загадкову смерть його батька.

"Я прийшов на роботу, а мені кажуть, що Дениса вбили в Києві, - розповів нам Віктор. - Він взагалі в житті мало кому розповідав про себе. Але знаю, що Денис допомагав розслідувати загадкову загибель свого батька, теж військового", - повідомив дядько Вороненкова по батьківській лінії Віктор.

Він розповів, що Микола Воронеков загинув у пожежі за загадкових обставин.

Розслідуванням довгий час займався Денис Вороненков, але так і не зміг встановити справжню причину смерті батька у вогні.

"Можливо, це був підпал, Денис допомагав, як міг, розслідуванню. Смерть батька сталася давно, років 6-7 назад", - повідомив про сімейну трагедію дядько Вороненкова.

92-річна бабуся Дениса Вороненкова у день смерті внука не дізналася про це. Рідні не захотіли турбувати її такими новинами, оберігаючи здоров'я.