Саакашвілі став ведучим ток-шоу «Інша Україна»

16:22, 28.03.2017
Саакашвілі став ведучим ток-шоу «Інша Україна»

Саакашвілі вживається у роль телеведучого.

Лідер партії "Рух нових сил" Михеїл Саакашвілі став телеведучим ток-шоу «Інша Україна», яке виходитиме на телеканалі ZIK. Першу програму було записано в понеділок.

 

Про це повідомив сам Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook.   

 

За його словами, запис програми є «частковим проривом інформаційної блокади», в якій перебуває партія «Рух нових сил».

 

«Ми записали на ZIKпершу програму «Іншої України», і вона вийшла дуже гострою. Щотижня в цій передачі я буду вам показувати таку Україну, якою її не вказує більше жоден канал», - написав політик.

 

 

Судячи зі світлин, викладених паном Саакашвілі, гостями програми стали депутати  Володимир Парасюк, Олександр Бригинець і Сергій Шахов, а також колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко і колишній міністр енергетики Іван Плачков.

 

Раніше прес-служба Саакашвілі підтверджувала інформацію про те, що політик планує стати телеведучим.

 

Перед цим народний депутат Борислав Береза повідомив, що його запросили у ток-шоу на телеканалі ZIK, яке начебто вестиме політик Міхеїл Саакашвілі.

 

«Зателефонували з телеканала ZIK. Запросили на нове ток-шоу. Ведучий - Михеїл Саакашвілі. Новий тренд – політики-ведучі. Вадим Рабинович, Олег Ляшко і тепер Саакашвілі. Ну що? Схоже, ще одна вакансія пройшла повз мене», – пожартував тоді пан Береза.

 

Нагадаємо, після відставки з посади голови Одеської обладміністрації Саакашвілі почав жорстко критикувати Президента Петра Порошенка. При цьому він скаржився на "інформаційну блокаду" з боку влади.