Вбивцю Вороненкова таємно поховали у Павлограді (фото)

18:42, 28.03.2017
Вбивцю Вороненкова таємно поховали у Павлограді (фото)

Могила Павла Паршова має давньогерманські, а не православні символи.

Родичі Павла Паршова таємно поховали його у місті Павлоград Дніпропетровської області у вівторок. Завдяки втаємниченості рідним вдалося уникнути уваги преси до 28-річного покійника, який вбив колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, але отримав смертельні поранення 23 березня.

 

Про похорони Паршова повідомив сайт Павлограду «5632».

 

За інформацією сайту, похорони пройшли таємно, оскільки мати кілера Тетяна Паршова не захотіла їх афішувати. Вона вирішила поховати сина у Павлограді поряд з могилою його дідуся і інших родичів по її лінії (сама вона родом з Павлограду, але вже майже 20 років мешкає в Дніпрі). 

 

«Тіло Паршова таємно вивезли вночі з Києва. Спочатку його привезли до Дніпра, де родичі попрощалися з покійним, а потім привезли на сірому Фольксвагені до Павлограду для поховання на невеликому кладовищі у селищі Сосновка (вул. Руднєва). Похорони відбулися дуже швидко. Відспівування не було», - йдеться у повідомленні.

 

Журналісти додають, що труну для прощання близьких на кладовищі не відкривали. Матір і бабуся Паршова плакали. Одразу після поховання родичі поїхали.

 

Водночас, журналістка Інна Лисак розмістила на своїй сторінці в Facebook фотографії могили Паршова.

 

 

"Очевидці говорять, що на труну родичі поклали чорний прапор із зображенням білого кола і якоїсь руни усередині. Замість хреста на могилу поставили... загострений знак", - написала журналістка.

 

У коментарях до посту зазначається, що знаки, намальовані поруч із датами життя і смерті Паршова, нагадують давньогерманські руни.

 

Обізнані користувачі зазначають, що в часи нацистської Німеччини на могилах солдатів СС встановлювали саме такі руноподібні знаки, а не хрести. Тоді як такі ж самі руни малювали під датами життя і смерті не лише на надгробних пам’ятниках, але й на особових справах загиблих нацистів.

 

 

Нагадаємо, колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова було застрелено 23 березня в центрі Києва. Його охоронець смертельно поранив нападника, хоч і сам отримав поранення. Кілера помер в лікарні.

 

За даними МВС, Павло Паршов є уродженцем Севастополя, був завербований російськими спецслужбами, за завданням яких навіть прослужив певний час у Нацгвардії. Дотримувався праворадикальних поглядів.