Нацбанк спростував відставку Валерії Гонтаревої

13:51, 03.04.2017
Нацбанк спростував відставку Валерії Гонтаревої

Валерія Гонтарева передумала йти у відставку?

Нацбанк України спростовує повідомлення депутата Ірини Луценко про те, що голова НБУ Валерія Гонтарева нібито подала заяву про відставку в понеділок.  

 

Про це повідомила прес-служба Нацбанку України.

 

"Прес-служба не підтверджує інформацію щодо відставки голови НБУ Валерії Гонтаревої. НБУ традиційно за місяць повідомляє про майбутні зміни у складі Правління. Наразі усі члени Правління НБУ працюють за планом та мають щільний графік роботи", - зазначають у прес-службі.

 

Напередодні в інтерв'ю Гонтарева заявила, що повністю виконала своє завдання, а про нові посади поки не думає, оскільки хоче відпочити. Тому, за її словами, коли прийде час залишити посаду, вона візьме відпочинок, який проведе з родиною.

 

Валерія Гонтарева також висловила впевненість, що її наступником буде "професіонал, банкір, технократ, не політик". І додала, що вже запропонувала президентові кілька кандидатур.

 

У понеділок народний депутат Ірина Луценко повідомила журналістам про відставку Гонтаревої: "Я вважаю, що той фронт роботи, який вона на себе поклала, вона виконала, тому написала заяву. Є такий момент".