Письменниця Софія Андрухович потрапила в аварію з дитиною

16:01, 18.04.2017
Письменниця Софія Андрухович потрапила в аварію з дитиною

Українська письменниця Софія Андрухович потрапила в аварію разом із чоловіком Андрієм Бондарем та донькою Варварою у понеділок.

 

Пані Софія постраждала, однак обійшлося без серйозних травм та госпіталізації.

 

Про це повідомив її чоловік, письменник Андрій Бондар у Facebook  у вівторок.

 

«Втретє за життя побував в автомобільній аварії. Це сталося вчора. Я не був за кермом і провини нашого водія не було – виїзд із другорядної на головну. Ми рухалися по головній. Постраждала Софія, бо удар припав якраз із лівого боку в її пасажирське сидіння, де вона сиділа з Варварою», - написав пан Бондар.

 

За його словами, Софії Андрухович наклали кілька швів на голову, вона трохи втратила крові, але «швидка приїхала вчасно і все зробили акуратно і правильно».

 

«Ні струсу, ні якихось серйозних ушкоджень. Поранення склом і забій грудної клітини з лівого боку. У Варвари була справжня ініціація. Подряпане підборіддя і вигляд закривавленої мами. Щастя, що швидкість була невелика (населений пункт) і нас лише розвернуло на 180 градусів на нашій смузі. Ми не перевернулися, не вдарилися в дерево, не відлетіли в бетонний паркан, не врізалися в стовп, не опинилися на зустрічній», – додає письменник.

 

Андрій Бондар додає, що його сім’ї пощастило.

 

Водночас він не розуміє дій винуватців аварії: «Я просто досі не можу зрозуміти, чому молодий хлопець за кермом навіть не спробував загальмувати. Він, як камікадзе, просто йшов на таран. За ним не було жодного гальмівного шляху. По 20 років, «Таврія», троє хлопців, тверезі. Олімпійський спокій: «Я не увидел знак», «Зачем вы кричите, ведь все уже случилось».

 

Письменник також радить усім берегти себе і своїх рідних.

 

Нагадаємо, українська письменниця, перекладачка й публіцистка 34-річна Софія Андрухович є донькою відомого письменника Юрія Андруховича. Одружена із письменником Андрієм Бондарем, разом виховують 9-річну доньку Варвару.