У Донецьку мітинг п'ятидесяти шахтарів зірвали спортивні студенти (фото)

21:19, 19.04.2017
У Донецьку мітинг п'ятидесяти шахтарів зірвали спортивні студенти (фото)

"Спортивні" юнаки зірвали мітинг шахтарів у Донецьку (Eugene Kozakov)

У Донецьку 19 квітня шахтарі планували влаштувати мітинг на площі Леніна, але перед акцією на майданчику зібралися студенти, що під дощем влаштовували спортивні змагання.

Про це у facebook повідомив блогер Євген Козаков.

"Шахтарі все-таки вийшли на мітинг в центрі Донецька, правда учасників було небагато, чоловік 50. Але на подив шахтарів, площа Леніна, де планувалася акція з питаннями до так званого міністра вугільної промисловості "ДНР" і самому Захарченко, була зайнята студентами", - написав він.

Євген Козаков відзначив, що студентів вигнали під час дощу на площу і влаштували ігри: баскетбол, волейбол, футбол і навіть хокей з м'ячем.

"Були і курсанти, які показували прийоми рукопашної боротьби", - описує Козаков події у центрі Донецька.

Хоча він стверджує, що майданчик "забили" студентами, щоб шахтарям не було місця, на фото помітно, що на площі Леніна досить вільного місця.

"Шахтарі довго не думаючи, висунулися до будівлі "міністерства вугільної промисловості ДНР". Там їх спочатку довго не хотіли пускати, близько 30 хвилин вони стояли під дверима і пильними поглядом охорони будівлі і співробітників так званого "МНБ ДНР". Після шахтарів все- таки запросили на переговори", - написав блогер, але про результати переговорів не повідомляється.

Мітинг у Донецьку може бути спровокований тим, що 18 квітня працівників шахти ім. Засядька відправили у неоплачувані відпуски, адже окупанти не мають можливості збувати вугілля.