Україна програла Польщі на домашньому чемпіонаті з хокею

09:07, 24.04.2017
Україна програла Польщі на домашньому чемпіонаті з хокею

Збірна України з хокею програла другий матч поспіль.

Національна збірна України зазнала другої поспіль поразки на чемпіонаті світу з хокею у дивізіоні IА, який проходить у Києві.

 

Заключний матч другого ігрового дня світової першості у столичному Палаці спорту завершився з рахунком 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) на користь поляків. Хоча обидві команди продемонстрували рівну гру.

 

У переможців шайби закинули Томаш Малашинський (20-та хвилина) та Даміан Капіца (47), у "синьо-жовтих" - Роман Благой (39).

 

Наступний матч українці проведуть 25 квітня проти команди Австрії.

 

Турнірне становище: Республіка Корея - 6 очок (після 2-х ігор), Угорщина - 3 (1), Польща - 3 (2), Казахстан - 3 (2), Австрія - 0 (1), Україна - 0 (2).

 

Нагадаємо, що перед цим, минулої суботи збірна України з хокею поступилася збірній Угорщини в першому матчі чемпіонату світу в дивізіоні ІА. Команда Олександра Савицького продемонструвала хорошу комбінаційну гру, але поступилася з рахунком 3:5.

 

Нагадаємо, у Києві в суботу стартував Чемпіонат світу з хокею із шайбою у дивізіоні ІА. На київському льоду гратимуть національні команди України, Австрії, Угорщини, Польщі, Казахстану та Республіки Корея.

 

Для України, яка залишила ТОП-дивізіон світового хокею ще в 2007 році, цей турнір є дуже важливим. Адже дві кращі збірні потраплять до еліти світового хокею: отримають право повернутися у ТОП-16 хокейних команд світу й зіграти у 2018 році в Данії в когорті з провідними збірними планети.