Під Донецьком гатять з мінометів по позиціях ЗСУ

08:48, 24.04.2017

Російські окупанти обстріляли 34 рази позиції ЗСУ на Донбасі протягом неділі. Найгарячіше було на донецькому напрямку, де ворог активно застосовував міномети.

 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в понеділок вранці.

 

«На донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120- та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції наших військ у районі Троїцького. По захисниках Авдіївки ворог гатив зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків, Луганського та Новоселівки Другої, вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та гранатометів», - йдеться у повідомленні.

 

Крім того, по захисниках Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

 

На приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник накривав наші позиції поруч Тарамчука та Мар'їнки.

 

На луганському напрямку, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по позиціях у районі Новозванівки.

 

За минулу добу один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення. Штаб АТО не повідомляє подробиць загибелі захисника України і де саме це сталося.