В Одесі жорстко реагуватимуть на провокаторів 2 травня

10:53, 29.04.2017
В Одесі жорстко реагуватимуть на провокаторів 2 травня

Максим Степанов під час стройового огляду правоохоронців Одеси.

Дві тисячі правоохоронців охоронятимуть спокій Одеси у першій декаді травня. Вони діятимуть в рамках закону, але дуже жорстко по відношенню до провокаторів, які шукатимуть пригод на річницю трагедії 2 травня.

 

Про це повідомляє сайт Одеської облдержадміністрації.

 

«Три роки тому сталися трагічні події, під час яких загинули як люди, які боролись за нашу країну, так і люди, які піддались російській пропаганді. На жаль, через три роки є певні люди, які хочуть піаритись на цих смертях. Я впевнений, що ми у змозі забезпечити спокій і мир в нашому місті і нашій країні. Бажаю вам, щоб ви діяли в рамках закону, а всі, хто вважає, що тут будуть пригоди - вони їх отримають. По закону, але дуже жорстко», - зазначив голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов під час стройового огляду поліцейських і нацгвардійців.

 

Поліцейські, бійці Нацгвардії і курсанти Одеського держуніверситету внутрішніх справ посилено патрулюватимуть центральну частину міста, територію Куликового поля і Соборну площу.

 

Всього для забезпечення громадського порядку задіяні понад 2000 правоохоронців, яких перевели на посилений режим роботи з 24 квітня по 17 травня.

 

Додамо, що на території Куликового поля буде введений режим обмеження пропуску громадян - прохід до місця проведення заходів буде здійснюватися виключно через фільтраційні пункти пропуску.

 

«З метою недопущення актів вандалізму і наруги над місцями поховань загиблих в місцях поховань територіальними підрозділами поліції будуть виставлені поліцейські пости», - додають в облдержадміністрації.