Євробачення-2017: Порошенка обурила гола дупа Седюка

18:03, 14.05.2017
Євробачення-2017: Порошенка обурила гола дупа Седюка

Петро Порошенко подякував організаторам Євробачення-2017.

Президент Петро Порошенко каже, що йому дуже сподобався виступ переможця - португальця Сальвадора Собрала у фіналі конкурсу Євробачення у Києві.

 

Водночас, він обурений витівкою пранкера Віталія Седюка, який вискочив на сцену і зняв штани під час виступу Джамали.

 

Про це Порошенко повідомив під час прес-конференції в неділю.

 

"Завжди знайдеться хтось, хто вискочить і продемонструє, вважаючи, що це є свобода. Десятки тисяч людей, включаючи волонтерів, зробили надзусилля, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну світу, і тут вилазить одна, вибачте на слові, дупа, яка думає, що це саме те, що світ має бачити з України", - емоційно висловився Президент України.

 

За його словами, він цим випадком дуже розчарований. Утім, вважає, що «це нам враження від свята не зіпсувало».

 

Порошенко похвалив організаторів Євробачення в Україні за проведення конкурсу на дуже високому рівні. І висловив жаль, що не зміг відвідати конкурс, оскільки в цей час обговорював із губернатором і головою поліції Донецької області, як допомогти сім’ям вбитих під час обстрілу Авдіївки мирних мешканців.

 

Як повідомляла «УМ», скандально відомий пранкер Віталій Седюк затриманий поліцією на 72 години і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання після того, як оголив свої сідниці у фіналі конкурсу Євробачення-2017.

 

Нагадаємо, внаслідок обстрілу житлового сектору Авдіївки у суботу ввечері загинуло четверо мирних мешканців – три жінки та чоловік, ще один отримав важке поранення. Снаряд потрапив на подвір'я будинку у той момент, коли на вулиці перебували власники будинку та їхні гості.

 

Сиротами лишилися дві дівчинки 6 і 7 років, які гралися поруч і лише дивом не постраждали.