На Рахівщині екс-боєць АТО кинув гранату у барі

11:58, 17.05.2017

У ніч на 17 травня в селі Косівська Поляна колишній боєць АТО кинув у вікно місцевого бару бойову гранату, внаслідок чого була поранена одна людина.

 

Про це повідомляється на сайті голови Закарпатської ОДА

 

«Після опівночі в барі засиділися троє місцевих жителів, між якими розгорілася суперечка. Одного з чоловіків, який був п'яний і поводився неадекватно, вигнали з бару. Через кілька хвилин він повернувся з бойовою гранатою РГД і кинув її у відкрите вікно закладу. В результаті вибуху важкі травми дістав 26-річний чоловік. З мінно-вибуховими пораненнями обох ніг і руки його доставлено в районну лікарню», - йдеться у повідомленні.

 

Поліція невдовзі затримала підозрюваного. Ним виявився 45-річний місцевий мешканець, учасник бойових на Донбасі, який був мобілізований в ЗСУ влітку 2015 року. Дев'ять місяців провів у зоні бойових дій.

 

Як виявилося, у затриманого це не перший інцидент із застосуванням зброї. У 1990 році, коли був солдатом радянської армії, він з табельної зброї розстріляв караул. Загинуло кілька людей, за що стрілок близько 10 років провів у в'язниці. Нині чоловік перебуває під наглядом поліції.