Михайло Гаврилюк у кулуарах ВР вдарив журналіста (відео)

17:35, 18.05.2017
Михайло Гаврилюк у кулуарах ВР вдарив журналіста (відео)

Михайло Гаврилюк не стримався та вдарив Василя Крутчака (скріншот відео)

У кулуарах Верховної Ради народний депутат Михайло Гаврилюк після словесної перепалки із Василем Крутчаком, вдарив його, та як стверджує сам журналіст, порвав сорочку та розбив телефона.

Відео інциденту опублікував у Facebook Василь Крутчак.

"Місяць назад він заявив, що прийшов рішення не давати журналістам коментарі та інтерв'ю. Мене це мягко кажучи здивувало! Сьогодні у ВР я підійшов до нього з метою, щоб поцікавитись чи не змінив він свого рішення? Реакція Гаврилюка на відео", - написав журналіст.

Варто відзначити, що Крутчак наполегливо вимагав коментарів.

Після привітання журналіста, Гаврилюк спочатку спокійно реагував на Крутчака.

"Василю, я з тобою не спілкуюся. Ти мене вже й клоуном обзивав. Як ти можеш після цього до мене ще підходити?", - говорить спочатку Гаврилюк.

Крутчак запитав, як Гаврилюк може приймати рішення, але не давати інтерв'ю.

"Ви хто такий? Хто Ви такий, щоб приймати рішення? Вас засоби масової інформації вивели в депутати", - каже Крутчак, у той час як Гаврилюк просить залишити його у спокої.

Після фрази "Василю, відстань від мене, я тебе прошу", Гаврилюк без попередження б'є Крутчака, після зникає зображення на пристрої, яким Крутчак знімав народного депутата.

Після цього чутно звуки боротьби, крики та нецензурна лексика.




Як помітно із підпису Крутчака до відео, він вважає, що Гаврилюк зійшов з розуму та не пам'ятає, щоб представники колишньої "бандитської влади" кидалися на журналістів.

У коментарях до відео більшість користувачів соцмережі не засуджують дії Гаврилюка.