Полторак збільшить фінансування Сил спеціальних операцій ЗСУ

16:16, 19.05.2017
Полторак збільшить фінансування Сил спеціальних операцій ЗСУ

Бійців ССО фінансуватимуть краще, а поки що порадують преміями.

Міністр оборони України Степан Полторак заявив про збільшення фінансування Сил спеціальних операцій ЗСУ під час візиту до Литви у п’ятницю.

 

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

 

"Поспілкувавшись із командувачем ССО, я ухвалив рішення про збільшення фінансового ресурсу. Після відрядження прийму певні організаційні та управлінські рішення щодо покращення інфраструктури підрозділу та придбання певних типів оснащення", - сказав пан Полторак.

 

Окрім того, міністр оборони під час зустрічі командувачем Штабу Сил спецоперацій  НАТО віце-адміралом Коліном Кілрейном сказав, що українська сторона зацікавлена у навчаннях своїх бійців та відзначив важливий результат роботи іноземних інструкторів.

 

"За останній рік ми не втратили жодного сантиметру нашої землі, зменшилась чисельність бойових втрат і ми маємо певні успіхи у бойових питаннях", - нагосив Степан Полторак.

 

Міністр оборони також відвідав полігон «Пабраде» та взяв участь в офіційній церемонії закінчення міжнародних навчань «Палаючий меч 2017», в яких брали участь підрозділи Сил спеціальних операцій із шести країн-членів НАТО, а також з України та Грузії.

 

По завершенні навчань міністр оборони Степан Полторак привітав бійців ССО: "Незважаючи на те, що українські Сили спеціальних операцій створені нещодавно, ви показали свій рівень професіоналізму в ході навчань".

 

За результатами навчань Полторак вирішив нагородити представників українських Сил спецоперацій ЗСУ грошовими преміями.