Прем’єр Канади Трюдо потрапив на випускний у шортах

09:14, 22.05.2017
Прем’єр Канади Трюдо потрапив на випускний у шортах

Джастін Трюдо не відмовив випускникам Ванкувера у спільному селфі.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо випадково потрапив на світлини випускників під час вечірньої пробіжки уздовж морської дамби Ванкувера минулої п’ятниці.

 

Про це повідомляють канадські ЗМІ.

 

Зазначається, що пан Трюдо несподівано появився на публіці у Ванкувері - політик буквально "вбіг" у фотографії з випускного вечора місцевих старшокласників.

 

У п'ятницю ввечері пан Трюдо, як відомий поціновувач спорту, здійснював пробіжку уздовж ванкуверської морської дамби, коли випадково пробіг повз чепурних підлітків - тут його й зловили у об'єктив фотокамери.

 

Хоч виглядає так, ніби фото із бігуном-Трюдо зроблене випадково, за словами одного із випускників, з яким поговорив телеканал CBC, школярі заздалегідь помітили прем'єра в шортах і футболці і умисне попросили "попозувати" для випускної фотографії.

 

"Ми просто робили знімки і спілкувалися, і тут біжить Трюдо, - розповів випускник Константин Мараґос. - Ми спершу такі: чого це прем'єр-міністр Канади бігає уздовж дамби? А потім почали просити його сфотографуватися".

 

І прем'єр погодився і трохи попозував із випускниками.

 

 

"Ми були шоковані", - додав пан Мараґос.

 

Прем'єр Канади уже не вперше потрапляє ось так у об'єктиви фотокамер звичайних громадян. Так у серпні 2016 році він, без сорочки і з дошкою для серфінгу, опинився на весільній фотографії молодят із Британської Колумбії.

 

А раніше того ж місяця його, знову ж таки без сорочки, попросила сфотографуватися разом інша канадська сім'я в парку Гатіно у провінції Квебек. "Коли виходиш із дому, ніколи не знаєш, яка пригода на тебе чекає", - ділився тоді враженнями у соцмережах  батько сімейства Джим Годбі.