З Тули депортують сепаратистку Тетяну Мармазову

09:10, 30.05.2017
З Тули депортують сепаратистку Тетяну Мармазову

Тетяна і Руслан Мармазови.

Відому сепаратистку, колишнього самопроголошеного «міністра освіти ДНР» Тетяну Мармазову вирішили депортувати з Росії до України згідно рішення суду міста Тула протягом десяти днів.

 

Про це повідомив у соцмережах її чоловік, колишній прес-сектретар ФК «Шахтар» Руслан Мармазов.

 

У всіх своїх постах Мармазов наголошує, що вважає Донецьк Росією, затримання своєї дружини поліцією – безміром і сподівається, що у ситуацію втрутиться особисто Володимир Путін.

 

"Коїться страшне беззаконня. Мою дружину Таню в Тулі тягнуть до суду і будуть видворяти в Україну. На поталу СБУ. Прошу всіх, хто нас знає, не збайдужіти. Бережи вас Бог! Слава Донбасу!" - написав Мармазов одразу після затримання поліцією Тули у понеділок.

 

Пізніше, відповідаючи на репліки користувачів до свого посту, Мармазов написав: "Ми шукали правду. Ходили по судах. Молилися. Мабуть, мало. Чорна зрада підкралася в серйозні лави. Сподіваюся тільки на Володимира Володимировича".

 

А також додав, що йому "шиють опір поліції". Але при цьому він упевнений, що "Росія зрадити не може".

 

Відомий своїми проросійськими поглядами журналіст Олександр Чаленко, який свого часу втік до Росії, додав у Facebook: «Таню Мармазову все-таки засудили до депортації, але типу добровільно може залишити Росію, без конвою. В якій цікавій країні ми всі живемо все-таки. Подібне ніде більше неможливо».

 

Зазначимо, що перед цим влада Росії відмовила Мармазовій у дозволі на тимчасове перебування і заборонила перебувати на території Росії. Адже у неї проблема з продовженням дозволу на тимчасове проживання в Росії, оскільки вона має український паспорт.

 

З 2014 року Мармазова як сепаратистка знаходиться в українських списках на арешт. Її також внесено до «чорного списку» сайту «Миротворець».

 

Водночас, користувачів соцмереж в Україні потішила істерика прихильника "русского мира" Руслана Мармазова через можливу депортацію його дружини в Україну.

 

«Тула не підведи!», - жартують окремі з користувачів.