У Росії визнали п'яним 6-річного хлопчика, якого переїхало авто біля його будинку

11:09, 16.06.2017
У Росії визнали п'яним 6-річного хлопчика, якого переїхало авто біля його будинку

Олексій Шимко, за версією експертів, сам кинувся під колеса автівки-вбивці (особисстий архів родини / kp.ru)

У місті Желєзнодорожний Московської області жінка на авто збила у дворі будинку 6-річного Олексія Шимко, якого на експертизі признали п'яним.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що Ольга Алісова на автомобілі Hyundai Solaris збила, та за словами свідків, декілька метрів протягла по асфальту тіло 6-річного хлопчика.

Коли надійшли результати експертизи, у документах зазначалося, що в крові хлопчика виявлено 2,7 проміле алкоголю.

На основі цього документу слідство стверджує, що хлопчик сам упав під колеса авто, бо був п'яний, хоча із хлопчиком у дворі будинку був його дідусь.

"У висновку написано, що в крові моєї дитини - 2,7 проміле алкоголю, це пляшка горілки, що він в цьому стані міг пересуватися і сам потрапив під колеса машини. Це свавілля", - сказав батько хлопчика Роман Шимко.



Очевидці розповіли правоохоронцям, що в момент наїзду на малюка жінка за кермом розмовляла по телефону і дуже швидко рухалася: швидкість авто досягала 50 кілометрів на годину.

Однак 31-річна Ольга Алісова стверджує, що дитина сама винна в тому, що її збили.

Видання Life.ru зазначає, що були спроби вплинути на свідків ДТП, з місця аварії зникли записи з вуличних камер відеоспостереження, знищувалися докази, не проведений ряд ключових експертиз.

За фактом ДТП, в якому загинув шестирічний хлопчик, кримінальну справу не порушували місяць, жінка, яка керувала іномаркою, перебуває в статусі підозрюваної, хоча по іншій справі її звинувачують у порушенні правил дорожнього руху.

Ольга Алісова працює в салоні мобільного зв'язку в Підмосков'ї, її чоловік - член ОПГ, на рахунку якої вбивства, викрадення людей, вимагання, грабежі та зґвалтування, пишуть ЗМІ РФ.

Сім'я пропонує провести процедуру ексгумації, щоб довести тверезість шестирічного хлопчика в момент аварії. Сім'я дитини була змушена звернутися до керівників СК РФ, МВС РФ і Генеральної прокуратури.