Ілля Кива очолив Соцпартію

18:25, 08.07.2017
Ілля Кива очолив Соцпартію

Ілля Кива є скандальним політиком.

Колишній голова департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України та чинний радник міністра МВС Ілля Кива стверджує, що він очолив Соціалістичну партію України.

 

Про це Кива написав на своїй сторінці у Facebook  в суботу

 

«Шановні співвітчизники! Я прийняв рiшення очолити Соціалістичну партію України. Це одна з найбільш відомих українських партій з найдовшою партійною історією», - оголосив скандально відомий радник міністра МВС.

 

За його словами, рішення щодо нового лідера СПУ було ухвалено на з’їзді політсили в суботу.

 

"Чому я роблю цей крок? Я впевнений, що саме політичними засобами можна вдосконалювати й реформувати державний апарат, полегшувати життя трудящих, відновлювати соціальну справедливість, подолати владу олігархів, укріпити обороноздатність нашої Батьківщини", – підкреслив Кива, який записав відеозвернення на Софіївській площі Києва.

 

І додає, що після того, як він очолив СПУ, ця партія «поверне собі передові позиції на українському політичному полі та стане важливим інструментом змін в країні».

 

"Ми захистимо право народу на гідне та безпечне життя.А всі мої колеги і соратники, як на фронті, так і в системі МВС, можуть розраховувати на мою всебічну підтримку. Разом до перемоги!" – додав новоспечений політик.

 

Зауважимо, що наразі на офіційному сайті Соціалістичної партії немає жодної згадки про Киву, а її головою поки що вказаний Петро Устенко.