У Черкасах жінка на "Сузукі" вбила пішохода й переламала ноги військовим (фото)

13:04, 12.07.2017
У Черкасах жінка на "Сузукі" вбила пішохода й переламала ноги військовим (фото)

Свідками масштабної аварії за участю "Сузуки" стали багато черкащан. (Фото сайту "Вікка")

Масштабну аварію спричинила жінка-водій автомобіля «Сузукі» на перехресті вулиць Митницької та Небесної сотні у Черкасах. Вона не лише розтрощила три авто, в одному з яких травмувала кількох військових, але й вбила жінку-пішохода.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ у середу.

 

Рятувальникам та медикам довелося діставати людей з понівечених автівок. На місті працює поліція. Речник облуправління ДСНС Костянтин Проценко повідомив, що з однієї з пошкоджених автівок навіть почалося виливатися пальне, але займанню вдалося запобігти. 

 

«Вона не впоралася з керуванням і пошкодила автомобіль "Таврія". Коли почала від’їжджати з місця зіткнення, то на смерть збила жінку, яка переходила через дорогу. Після цього водійка на великій швидкості в’їхала у інші три автівки, що проїздили поряд", – повідомив черкаський громадський діяч Віктор Коваленко.

 

 

За його словами, під час аварії були травмовані пасажири одного з автомобілів.

 

 

"В автомобілі "ВАЗ-2109" військовим нанесено тяжкі травми: переломи ніг, забої голови та перелом носа. Авто "ВАЗ-2107" пошкоджено не сильно. У "Тойоті Ленд Крузер" пошкоджено крило, яке забрало значну силу удару", – пояснив черкащанин.

 

 

Він повідомив, що жінка, яка була за кермом "Сузукі" та спричинила аварію, наразі перебуває у шоковому стані. За його словами, їй близько 60-ти років.

 

За словами прес-секретаря патрульної поліції Черкас Зої Вовк, водій «Сузукі» спробувала втекти з місця аварії, але її зупинили.