«Бориспіль» відновлює переговори із Ryanair в односторонньому порядку

20:02, 13.07.2017
«Бориспіль» відновлює переговори із Ryanair в односторонньому порядку

Ryanair не хоче переговорів, тому керівництво "Борисполя" думає про новий формат

Керівництво аеропорту "Бориспіль" заявило про відновлення переговорів з Ryanair у новому форматі, хоча в самій авіакомпанії раніше заявили, що поки не планують повертатися до відновлення переговорів по Україні.

"Ми відновлюємо перемовини з Ryanair у форматі Міністерство - аеропорт «Бориспіль» - Ukraine Investment Promotion Office", - написав у Facebook директор аеропорту Павло Рябікін.

При цьому рябікін відзначив, що Україна зацікавлена в приході авіаперевізників із дешевими цінами на перельоти.

"Я переконаний, вдалося пояснити, що в ситуації з Ryanair немає місця для категоричних висновків. Я одноголосний з Премєр-міністром у тому, що лоукост компанії мають прийти на український ринок і для цього необхідно підготувати відповідну нормативну базу", - зазначив генеральний директор аеропорту "Бориспіль".

Про згортання планів по виходу на український ринок авіакомпанія повідомила у вівторок, 11 липня.

Представники Ryanair пояснили своє рішення діями аеропорту "Бориспіль" і його гендиректора Павла Рябікіна, який відмовився виконувати досягнуті між авіакомпанією та Міністерством інфраструктури України угоди.

Керівництво головного аеропорту у відповідь звинуватило Ryanair у тому, що вимоги авіакомпанії зависокі, а привілеї для лоукостера принесуть "Борисполю" лише збитки.