В'ячеслав Константіновський відмовився від мандата у Верховній Раді (документ)

07:47, 14.07.2017
В'ячеслав Константіновський відмовився від мандата у Верховній Раді (документ)

В'ячеслав Константіновський залишає Верховну Раду (Дзеркало тижня)

В'ячеслав Константіновський, позафракційний депутат-мажоритарник, чия виборча компанія запам'яталася гаслом "Продав ролс-ройс - пішов на фронт", написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це Константіновський повідомив на Facebook в четвер увечері.

"Сьогодні прийняв рішення, яке звалило величезний вантаж з моїх плечей. Написав заяву про відмову від депутатського мандату. Завтра вранці вона буде в секретаріаті ВР і, сподіваюся, буде проголосована на наступній сесії. Вперше я хотів це зробити через півроку після обрання, але кілька разів відкладав, сподівався, що звикну", - написав Константіновський.

Він додав, що майже три роки в Раді були найбільш похмурими в його житті.

"Я бажаю цьому парламенту терпіння і успіхів з реформами, але вже без мене. Сподіваюся, зможу приносити користь працюючи в бізнесі. Мені здається, наші ресторани і клуби робили Київ хоч трохи більш комфортним і європейським. Дякую своїм виборцям за довіру і прошу вибачення за те, що не зміг повний термін захищати їхні інтереси. Боротьбу за повернення землі радгоспу "Пуща-Водиця" буду продовжувати, команда юристів вже працює", - написав політик.



Якщо депутати Верховної Ради проголосують за те, щоб Константіновський перестав бути депутатом, територіальний виборчий округ №220 у Києві очікують дострокові перевибори.