У Дружківці схопили терориста «Абрека», що 5 разів перебігав між бандформуваннями «ДНР»

13:42, 16.07.2017
У Дружківці схопили терориста «Абрека», що 5 разів перебігав між бандформуваннями «ДНР»

"Абрек" не витримав "русского міра" та втік у Дружківку (Національна поліція)

У Дружківці під час посиленого патрулювання міста поліцейські затримали 33-річного чоловіка, який маскувався під мирного мешкарця, зоча встиг повоювати у 5 ріних бандформуваннях "ДРН".

Про це повідомляє Дружківський відділ поліції Донецької області.

"Свою цікавість до незаконного збройного формування чоловік проявив ще на початку терористичної агресії. Доки бойовики несли службу на блокпостах, він просто навідувався до них в гості та слідкував за тим, як вони «працюють». На початку липня 2014 року, коли незаконні збройні формування захопили Донецьк – вирішив до них приєднатись", - розповідають правоохоронці.

Чоловік вступив добровольцем до 1-го Слов’янського батальйону, де разом з усіма виїздив нести службу на околиці Донецька, там же і отримав позивний "Абрек".

Коли батальйон розпався, він перейшов служити до "Востоку", де його відправили воювати до Пісок зі зброєю в руках.

Прослуживши там півмісяця, новобранець знов перейшов - цього разу до "Оплоту".

Далі - до козачого полку, а коли їх роззброїли, залишився служити в армії "ДНР" під Старомихайлівкою. Саме звідси обстрілювали Мар’їнку та Красногорівку.

Розчарувавшись у "русскому мірі", дружківчанин звільнився з лав бойовиків та ще деякий час залишився мешкати у Донецьку.

Потім подався на заробітки до Росії, а у 2017 році ні з чим повернувся додому, де і був затриманий співробітниками поліції.